Zdravé bezlepkové menu

Obědvejte zdravě gluten-free menu! Každý týden pro vás připavujeme nové zdravé bezlepkové menu sezonních chutí. Naše jídla mohou obsahovat alergeny. Na jejich seznam se zeptejte u pokladny.

 

 

 


pondělí
15.04.2019
úterý
16.04.2019
středa
17.04.2019
čtvrtek
18.04.2019
pátek
19.04.2019
sobota
20.04.2019
neděle
21.04.2019


Chřestový krém s parmezánem A - 7, 12 69,-
Hráškový krém s mátou a krutony A - 3, 7, 9, 12 45,-
Vařené vejce, listový špenát, vařené brambory A - 3, 7, 12 124,-
Vepřové nudličky s brokolicí, pak choi a sezamem, jasmínová rýže A - 3, 6, 7, 8, 11, 12 145,-
Gratinovaný kuřecí steak se zelenými fazolkami a omáčkou demi glace A - 7, 10, 12 159,-
Salát Caesar s kuřecím masem A - 3, 4, 7, 10, 12 159,-
Salát s grilovaným sýrem Halloumi v parmské šunce s jahodami a žlutým melounem A - 7, 9, 10, 12 169,-
Pečená pražma s čerstvými bylinkami, brambory grenaille A - 4, 7, 8, 12 199,-
Závitky z rýžového papíru s kuřecím masem a sweet chilli omáčkou 5 ks A - 3, 6, 7, 8, 9, 11, 12 129,-
Seznam alergenů
1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - podzemnice olejná (arašídy), 6 - sójové boby (sója), 7 - mléko, 8 - skořápkové plody, 9 - celer, 10 - hořčice, 11 - sezamová semena (sezam), 12 - oxid siřičitý a siřičitany, 13 - vlčí bob (lupina), 14 - měkkýši

Meníčka.cz - nejlepší adresa před obědem

Zdravá bezlepková restaurace

Tuřanka 55, Brno - Slatina
+420 734 325 402
info@fat-free.cz



Napište nám