Zdravé bezlepkové menu

Obědvejte zdravě gluten-free menu! Každý týden pro vás připavujeme nové zdravé bezlepkové menu sezonních chutí. Naše jídla mohou obsahovat alergeny. Na jejich seznam se zeptejte u pokladny.

 

 

 


pondělí
17.02.2020
úterý
18.02.2020
středa
19.02.2020
čtvrtek
20.02.2020
pátek
21.02.2020
sobota
22.02.2020
neděle
23.02.2020


Jemný dýňový krém se zázvorem A - 7, 8, 9, 12 69,-
Pho ga s nudlemi a zeleninou A - 6, 7, 9, 11, 12 45,-
Zapečené těstoviny se zeleninou a sýrem, salátek z červené řepy A - 3, 7, 8, 9, 12 119,-
Pečená krůtí prsa s bazalkovým pestem, tomatové pyré A - 7, 8, 9, 12 145,-
Steak z vepřové panenky s restovanými fazolkami, omáčka ze zeleného pepře A - 6, 7, 8, 9, 10, 12 155,-
Salát Caesar s kuřecím masem A - 3, 4, 6, 7, 10, 12 159,-
Grilované filátko z candáta, salát s kuskusem, sušenými rajčaty, olivami a kapary A - 4, 6, 7, 8, 9, 12 189,-
Hovězí líčka „sous vide“ s červeným vínem a zeleninou, bramborové pyré A - 6, 7, 8, 9, 10, 12 199,-
Závitky z rýžového papíru s kuřecím masem a sweet chilli omáčkou 5 ks A - 3, 6, 7, 9, 11, 12 129,-
Seznam alergenů
1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - podzemnice olejná (arašídy), 6 - sójové boby (sója), 7 - mléko, 8 - skořápkové plody, 9 - celer, 10 - hořčice, 11 - sezamová semena (sezam), 12 - oxid siřičitý a siřičitany, 13 - vlčí bob (lupina), 14 - měkkýši

Meníčka.cz - nejlepší adresa před obědem

Zdravá bezlepková restaurace

Tuřanka 55, Brno - Slatina
+420 734 325 402
info@fat-free.cz



Napište nám