Hlavním tématem naší restaurace je vaření z čerstvých sezonních produktů. Suroviny, zejména ovoce, zeleninu a bylinky, nám dodávají místní pěstitelé. Jako výzvu jsme přijali vařit zdravě a přitom chutně!
|
Šéfkuchař
Náš nejdelší kuchař, velice pracovitý a zodpovědný. Pracoval jako šéfkuchař 8 let v restauraci Baroko v Brně, kuchařem v Café Fara v Klentnici a nyní je nám ctí, že je součástí našeho týmu. Mezi jeho koníčky patří turistika, rodina a běžné sporty.
Zástup šéfkuchaře
Letité zkušenosti v gastronomii, má za sebou praxi v mnoha restauračních i hotelových zařízeních i jako šéfkuchař. Má pozitivní přístup k životu i k práci, mezi jeho koníčky patří cyklistika, lyžování a je tak rychlý, že když venčí svého pejska, tak mu hafan nestíhá:-).
Kuchař
Kuchař s 20-ti letou praxí v oboru, vyučil se na středním odborném učilišti Charbulova v Brně. Stojí za zmínku v jeho letité praxi gastro provozy jako restaurace Ratejna, restaurace Pavillon v replice Zemanovy kavárny v centru Brna. Mezi jeho záliby patří fenečka francouzského buldočka "Kira".
Kuchař
Náš nejmladší kuchař, vystudoval hotelovou školu s maturitou, pracoval v cateringových službách, v restauraci Jedna Báseň a v gastronomii pro Ikea.
Pokladní a cukrářka - Bezlepkové dezerty
Zastává u nás dvě funkce, ráno nachystá dezerty a potom vám vše spočítá na pokladně, lidi má ráda a do Fat-free se perfektně hodí, neboť všichni tvoříme bláznivou pracovní rodinu.
Pomocná pracovní síla v kuchyni
Neskutečně šikovná a rychlá Ivanka se stará o nádobí, úklid restaurace, přípravu zeleniny atd.
Pomocná pracovní síla v kuchyni
Pracovitá, zodpovědná, stará se o nádobí, úklid restaurace, přípravu zeleniny atd.