
Hlavním tématem naší restaurace je vaření z čerstvých sezonních produktů. Suroviny, zejména ovoce, zeleninu a bylinky, nám dodávají místní pěstitelé. Jako výzvu jsme přijali vařit zdravě a přitom chutně!
Šéfkuchař
Zkušený kuchař, má 20 let praxe i ve vedoucích pozicích, vede kuchyň fat-free, nápaditý, zodpovědný a nerad se fotí.
Kuchař
Zkušený kuchař, dlouholetá praxe v top hotelu i v restauracích, má vynikající chuť = perfektně dochucuje naše pokrmy, kuchařina ho baví a má rád lidi.
Kuchař
Původem z Barmy, tvoří asijské recepty ve fat-free, je velice snaživý, už nám trošičku za dobu působení fat-free v dobrém "zvlčil", tak je s ním v kuchyni legrace.
Cukrářka - Bezlepkové dezerty
Zastává u nás dvě funkce, ráno nachystá dezerty a potom vám vše spočítá na pokladně, lidi má ráda a do Fat-free se perfektně hodí, neboť všichni tvoříme bláznivou pracovní rodinu.